Vårklubben 1 april

STEFAN MISSIOS

+ SUPPORT JOHNNY JOHNNY

Vårklubben gör äntligen comeback våren 2023. Vi presenterar exklusiva och intima konserter på mysiga Restaurang Sällskapet i Skövde. 


Stefan Missios röst är idag tveklöst en av de tydligaste och skarpast profilerade på Göteborgs musikscen. 

Träffsäkert charmerande och med en oerhörd närvaro har han över lång tid, både solo och i olika konstellationer, visat upp ett genuint artistskap som rör sig över soul, blues och visa. Alltid på högsta nivå och alltid i rörelse.

Denna kväll spelar han ihop med fyra medlemmar från kultförklarade bandet Den stora vilan.

 

Stefan Missios har gjort sig känd som en framstående soul- och bluessångare med en fot djupt nersjunken i den svenska vismyllan. 

Den som uppskattar hans egna och unika sound – levande, svängigt, souligt och präglat av den svenska visan. – kommer inte att bli besviken. Om debuten Domaredans är en studie i hjärtesorg och ensamhet och dess uppföljare Mellan människor en uppgörelse med barndomens moraliska påbud så är Också Gud också en kärleksförklaring till den förvillade mänskligheten.

Stefan Missios var med och startade rockkollektivet Den stora vilan och är ett självklart namn på den göteborgska musikscenen. Han har samarbetat med artister som Hofmästarn, Slowgold, Uran, Arvid Nero, Goat, och flera av medlemmarna i Graveyard. Stefan Missios är också en del av Hagatrion, som med sin speciella mix av konsert, quiz och regelrätt show alltid drar fulla hus när de sjunger ihop.

Lördag 1 april 2023

Tider

19.00 Entré till supé

21.00 Johhny Johhny

22.00 Stefan Missios


Konsert-och supébiljett

580 kr (+ serv.avgift)


Entrébiljett ståplats

180 kr (+ serv.avgift)


Läs mer om de olika biljetterna här


Åldersgräns 18 år
Fullständiga Rättigheter